Aankondiging Top101 Makelaars 2018

  • In Nieuws
  • 14:54, 15 October 2018
  • 311 Views
img

Begin volgend jaar wordt in PropertyNL Magazine de bekende jaarlijkse Top101 Makelaars gepubliceerd. Een overzicht over 2018 van de krachtsverhoudingen in het vastgoedadvies.

PropertyNL is er veel aan gelegen de juiste verhoudingen in het vastgoedadvies te vermelden. Daarom kondigen wij dit onderzoek nu alvast bij u aan, zodat u voldoende gelegenheid hebt de komende periode uw transacties te melden.

Met de Top101 Makelaar geven wij de professionele markt een actueel overzicht wie de dealmakers waren in 2018, uitgesplitst naar rankings per segment en per regio. Ook zal een landelijk overzicht worden uitgebracht over de markttrends.

Graag nodigen wij u uit de komende weken uw lijst, met reeds gemelde transacties commercieel vastgoed, na te lopen en te updaten. U kunt het overzicht, van de reeds door u gemelde transacties, gemakkelijk bekijken via de PropertyNL Servicemodule. Dit kunt u vinden onder makelaardij / exporteren.
De sluitingsdatum van het onderzoek is 31 December 2018.

Wij zouden u willen vragen ontbrekende transacties de komende weken via de systemen te melden. Via de koppeling of in de PropertyNL Servicemodule  kunt u transacties die nog ontbreken melden.

Op basis van de tot en met die datum gemelde transacties, waarbij u als bedrijf bent betrokken, zullen wij de rankings samenstellen.

PropertyNL Ventu Research team

Astrid Wassenaar
Manager Ventu Research
onderzoek@propertynl.com
tel. 088-776 7336

Link naar de PropertyNL Servicemodule