Aantal bezoeken Ventu neemt scherp toe

  • In Nieuws
  • 14:38, 07 January 2019
  • 121 Views
img

In de laatste weken van het jaar hebben fors meer zoekers naar commercieel vastgoed Ventu bezocht en maakt de website de tot nu toe grootste sprong in zijn bestaan.  Het aantal unieke bezoekers steeg met 42 % ten opzichte van een jaar geleden.

In totaal bezochten in december 113.751 bezoekers Ventu, tegen 79.860 een jaar geleden. De 42,44 % stijging is de grootste sprong die Ventu sinds de start 2 jaar geleden in één maand heeft gemaakt. In september, oktober en novoember 2018 maakte Ventu ook al forse stijgingen door met 30 tot 40 % en werd de tot nu toe zijn beste maand geregistreerd (oktober) met 140.497 bezoekers. 

Jan Willem de Graaf, CTO: We zijn blij hoe het zoekverkeer op Ventu zich ontwikkelt. Traditioneel hadden we minder verkeer in december dan in oktober en november door de feestdagen, maar dat zoekverkeer was wel significant beter dan een jaar geleden. De kwaliteit van het verkeer neemt toe omdat we veel nauwkeuriger de zoeker (op google en bing) op kunnen zoeken en ons advertentiebudget effectief inzetten. Dit betekent dat we minder 'funshoppers' hebben en steeds meer serieuze zoekers.''