PropertyNL Top1001 Makelaars Halfjaar Ranking 2019

  • In Nieuws
  • 14:41, 30 April 2019
  • 483 Views
img

In augustus zal PropertyNL-Ventu Research weer de Halfjaar Ranking publiceren.  Met dit overzicht geven wij de professionele markt een actueel overzicht wie de dealmakers waren in het eerste halfjaar van 2019, uitgesplitst naar rankings per segment en per regio. Ook zal een landelijk overzicht worden uitgebracht over de markttrends.

Het onderzoek zal worden gepubliceerd in de augustus-editie van PropertyNL magazine en online via onze nieuwsbrief en website en bevat naast rankings ook interviews en profielen van opvallende dealmakers en marktanalyses.

 Graag nodigen wij u uit uw lijst met reeds gemelde transacties in de PropertyNL ServiceModule na te lopen en deze te updaten. 

De sluitingsdatum van het onderzoek is 30 juni 2019

 De Halfjaar ranking wordt gebaseerd op transacties die gemeld zijn vanaf 1 januari t/m 30 juni 2019.

Voor de gebruikersmarkt zal deze worden gebaseerd op basis van de absolute metrages, uitgesplitst naar de segmenten: kantoren, bedrijfsruimten, winkels en horeca. 
Bij beleggingstransacties zal de ranking worden gebaseerd op bedrag  > 1 miljoen, exclusief grondtransacties.

 PropertyNL Ventu Research is in staat dit actuele overzicht van de marktverhoudingen in het commercieel vastgoed te organiseren doordat de afgelopen jaren fors is geïnvesteerd in systemen die de verzameling en controle van data vergemakkelijken.

 Wij vragen u ontbrekende transacties de komende weken te melden via de koppeling of in de PropertyNLServicemodule
Controleert u goed of uw transacties zijn goedgekeurd. 
Zijn uw gemelde transacties niet ontvangen of goedgekeurd, neem dan contact op of stuur een mail naaronderzoek@propertynl.com
U kunt het overzicht, van de reeds door u gemelde transacties, gemakkelijk exporteren naar een actueel overzicht via de PropertyNL Servicemodule
Dit kunt u vinden onder makelaardij / exporteren. Op het dashboard in de PropertyNL Servicemodule treft u de handleiding aan.