Top101 2018: Veel makelaars melden deals

  • In Nieuws
  • 15:19, 29 October 2018
  • 137 Views
img

Veel vastgoedadviseurs geven gehoor aan de oproep de door hun gemelde transacties te controleren en aan te vullen.  De verwachting is dat het aantal gemelde transacties van 2017  (vorig jaar bijna 12.000) dit jaar fors overtroffen zal worden.

Begin volgend jaar wordt in PropertyNL Magazine de bekende jaarlijkse Top101 Makelaars gepubliceerd. Een overzicht over 2018 van de krachtsverhoudingen in het vastgoedadvies.
PropertyNL is er veel aan gelegen de juiste verhoudingen in het vastgoedadvies te vermelden. Daarom kondigen wij dit onderzoek enkele weken geleden alvast bij u aan, zodat u voldoende gelegenheid hebt de komende periode uw transacties te melden.
Met de Top101 Makelaar geven wij de professionele markt een actueel overzicht wie de dealmakers waren in 2018, uitgesplitst naar rankings per segment en per regio. Ook zal een landelijk overzicht worden uitgebracht over de markttrends.
Graag nodigen wij u uit de komende weken uw lijst, met reeds gemelde transacties commercieel vastgoed, na te lopen en te updaten. U kunt het overzicht, van de reeds door u gemelde transacties, gemakkelijk bekijken via de PropertyNL Servicemodule. Dit kunt u vinden onder makelaardij / exporteren.
De sluitingsdatum van het onderzoek is 31 December 2018.
Wij zouden u willen vragen ontbrekende transacties de komende weken via de systemen te melden. Via de koppeling of in de PropertyNL Servicemodule kunt u transacties die nog ontbreken melden.
Op basis van de tot en met die datum gemelde transacties, waarbij u als bedrijf bent betrokken, zullen wij de rankings samenstellen.

PropertyNL Ventu Research team
Astrid Wassenaar
Manager Ventu Research
onderzoek@propertynl.com
tel. 088-776 7336


Link naar de PropertyNL Servicemodule