Ventu Monitor inzetten voor grotere interactie met opdrachtgever

  • In Nieuws
  • 19:46, 12 February 2019
  • 221 Views
img

Vastgoedadviseurs kunnen vanaf heden automatisch de inhoud van de Ventu Monitor delen met opdrachtgevers, zodat deze permanent op de hoogte worden gehouden van de prestaties van hun vastgoed. Doel is een grotere interactie tussen makelaar en opdrachtgever.

Jan Willem de Graaf, CTO van Ventu: 'Via de eigen omgeving in de PropertyNL Servicemodule kunnen vastgoedadviseurs in één overzicht alle Ventu Monitors managen en daarmee de opdrachtgever nog beter informeren over zaken als het totale zoekgedrag, leads, volgers. De vastgoedadviseur kan zelf instellen welke informatie naar de opdrachtgever gaat. Doel is een grotere interactie tussen makelaar en opdrachtgever.'

De Ventu Monitor registreert van elk gebouw veranderingen in aanbod, voorraad, soort en zoekend publiek in de omgeving. De Ventu Monitor levert onder andere zinvolle informatie op over de vraagzijde en genereert leads op basis van het ip adres van de – zakelijke – bezoeker. De Ventu Monitor geeft inzicht aan de makelaar over de prestaties van het object op Ventu en helpt aktief in het verhuur/verkoop proces.