Ventu introduceert zoeken op werkplek

  • In Nieuws
  • 13:22, 11 June 2019
  • 344 Views
img

Ventu, het listingsysteem met het grootste aanbod commercieel vastgoed in Nederland, introduceerde tijdens de Provada 2019 een nieuwe dienst, zoeken op werkplek. Prominente aanbieders van flexibele kantoren IWG/Regus (Annelou de Groot), Tribes (Eduard Schaepman) en The Office Operators (Sipke Feenstra) lieten weten het initiatief toe te juichen. De nieuwe dienst wordt vanaf 1 juli beschikbaar.

Mensen die zoeken naar kantoorruimte kijken in toenemende mate naar (flexibele) werkplekken. Een platform dat al dat aanbod aan werkplekken en kantoren samenbrengt ontbreekt nog en Ventu wil helpen door al het aanbod inclusief werkplekken transparant te maken.

Aanbieders van werkplekken geven nu veel geld uit om vindbaar te zijn op Google of betalen fees aan internetbrokers die hen leads brengen.
Ventu biedt aanbieders van flexibele kantoorruimte een extra nieuwe kanaal om tegen een aantrekkelijk tarief een nog grotere doelgroep te bereiken.

Ventu heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in (organische) vindbaarheid op het web en dat leidt ertoe dat steeds meer zoekers Ventu weten te vinden. Inmiddels bezoeken gemiddeld 130.000 unieke bezoekers maandelijks Ventu.