Ventu: zoeken naar werkplekken

  • In Nieuws
  • 20:19, 16 July 2019
  • 628 Views
img

Ventu, het snelgroeiende aanbodsysteem voor commercieel vastgoed, introduceert een reeks vernieuwingen die het zoekers nóg gemakkelijker moeten maken geschikte ruimte te vinden - zo kun je vanaf heden zoeken naar werkplekken op Ventu en is het ook mogelijk dit te doen via een spraakassistent.

 

 

Mensen die zoeken naar kantoorruimte kijken in toenemende mate naar (flexibele) werkplekken. Jan Willem de Graaf, CTO Ventu: ‘Een platform dat al dat aanbod aan werkplekken en kantoren samenbrengt ontbreekt nog en Ventu wil helpen door al het aanbod inclusief werkplekken transparant te maken. Aanbieders van werkplekken geven nu veel geld uit om vindbaar te zijn op Google of betalen fees aan internetbrokers die hen leads brengen.’ 

Ventu biedt aanbieders van flexibele kantoorruimte een extra nieuwe kanaal om tegen een aantrekkelijk tarief een nog grotere doelgroep te bereiken. Prominente aanbieders van flexibele kantoren als IWG/Regus, Tribes en The Office Operators hebben al laten weten het initiatief toe te juichen.

Blijf op de hoogte: volg onze Linkedin-pagina